Real Madrid's første udseende i UEFA Champions League
نوشته شده توسط : borrndmtroje

Spanien påpegede i sin seneste rapport det For Champions League final lineup, Zidane kan have givet spor under kampen mod Liaralar på lørdag. Kun Zidane ved, hvad udgangspunktet for Billige Fodboldtrøjer Champions League-finalen er, Men hvis vi ser tilbage til kampen før Champions League-finalen i de foregående to sæsoner, Nabels navn bør fokuseres. Zidane er vant til at eksperimentere med lineupet i den sidste runde af turneringen. Derefter gentages denne linje i Champions League-finalen. Holdet vandt også mesterskabet.

Den sidste runde af sæsonen modsat Liaral's For Real Madrid er det et lille spil. For de to foregående årstider, I sidste runde konkurrerer holdet stadig i La Liga-mesterskabet. Situationen er noget anderledes. Men kan stadig se nogle spor. Den sidste runde af La Liga sidste sæson mod Malaga, I Zidane's start lineup, Ti folk startede senere i Champions League-finalen. Det var kun Kavalhar, der havde genvundet sig fra skaden, der erstattede Danilo. Sidste sæson havde Real Madrid håbet om at vinde i den sidste runde af La Liga. Zidanes startlinje for Lecco's spil, Startlinjen med Atletico Madrid er den samme som i Champions League-finalen.

Den sidste runde af sæsonen Real Madrid har intet at bestride. Tøj Real Madrid er forskellig fra de to foregående årstider. Men spanske medier mener det I modsætning til startlinjen af Liaral, Stadig give spor, Det er meget sandsynligt, at Real Madrid Bell vil starte i Champions League-finalen. Den eneste ændring kan være, at Navas erstatter Luca Zidane.





:: بازدید از این مطلب : 7
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : جمعه 4 خرداد 1397 | نظرات ()
مطالب مرتبط با این پست
لیست
می توانید دیدگاه خود را بنویسید


نام
آدرس ایمیل
وب سایت/بلاگ
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

آپلود عکس دلخواه: